Felix Slováček: Dádu vymazal ze života?

Lucie Gelemová a Felix Slováček 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. srpna 2020 10:19

Muzikant Felix Slováček strávil jaro a začátek léta prakticky v izolaci. S nikým se téměř nevídal a na čtyři měsíce tak vymazal téměř veškeré své známé ze života. Strávil je jen s Lucií Gelemovou.

"Byli jsme na její chalupě v jižních Čechách. Není tam nic, jen nádherné louky, lesy a rybníky. Jezdil jsem na kole, a dokonce jsem i spadnul a narazil si ruku tak, že jsem čtrnáct dní nemohl jít spát bez prášku. Asi to byl zdvižený prst, že by to senioři už to už neměli se sportem přehánět," řekl serveru Super Felix.

Celou dobu co byla platná nejpřísnější opatření strávil mimo okolní svět, prakticky s nikým se tak čtyři měsíce neviděl, a to zřejmě ani se svou stále ještě manželkou Dádou Patrasovou.

Podle serveru totiž se setkal pouze se svými dětmi. "Když jsem měl pocit, že bych měl vidět někoho jiného, což jsem moc často neměl, vyjel jsem za Felixem a Aničkou zase na chalupu do Českého ráje a byl jsem tam s nimi přes víkend. Měli tam i svoje kamarády, tak to bylo takové odreagování s mládím," uvedl.

Témata: Felix Slováček