Mareš zveřejnil posvatební foto! Desetitisíce Čechů blázní, a Monika udělala něco nečekaného!

Leoš Mareš s Monikou Marešovou

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. února 2018 9:09

Leoš Mareš je miláčkem Čechů. Svědčí o tom počet liků a komentářů, které se objevily na jeho účtu na instagramu, kde oblíbený moderátor zveřejnil první fotku po utajené svatbě.

Mareš si vzal Koblížkovou v úterý na zámku Litomyšl, kde je oddal mediálně známý kněz Zbigniew Czendlik. Utajená svatba se odehrála v piaristickém kostele Nalezení svatého Kříže a přítomni byli pouze rodiče obou novomanželů a jejich svědci.

Mareš s Koblížkovou poté odletěli na svatební cestu do Dubaje. Právě odtud pak na svém instagramu zveřejnil první posvatební fotografii. Navzdory očekávání ale nenapsal o sňatku ani řádku.

Přestože dosud nebyl jejich sňatek ze strany ani jednoho z manželů  potvrzen, jedna nečekaná drobnost potvrdila, že jsou s Monikou opravdu svoji. V příspěvku jí totiž označil, ne však jako Moniku Koblížkovou, ale Marešovou. To, že si změnila jméno, svědčí o tom, že svatba opravdu proběhla.

Fotka vyvolala mezi Čechy vlnu nadšení. Like jí dalo téměř 70 tisíc lidí a další stovky v komentářích oběma novomanželům gratulují. I my jim přejeme, ať jim to vydrží co nejdéle.

Témata: Leoš Mareš Monika Marešová (dříve Koblížková)