Ostré přiznání Lucinky: Bohuš Matuš přestal kouřit marihuanu, řekla jsem mu, že jsem starší!

Matuš, Bohuš 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. srpna 2020 11:59

Jak už stars24.cz informoval, Lucinka o sobě prozradila, že si miminko přála už v pěti letech. O 12 let později se jí díky jejímu příteli sen plní. Zpěvákovi Bohušovi Matušovi ale původně tvrdila, že je ještě starší.

Lucinka popřela, že by spolu byli od jejích třinácti. "Bylo mi už dávno patnáct. První dva měsíce Bohoušek vůbec nevěděl, kolik mi ve skutečnosti je. Při seznámení jsem mu řekla úplně jiné číslo, protože jsem ho chtěla. Tvrdila jsem mu, že je mi devatenáct. Na to reagoval, že jsem na něj moc mladá," přiznala pro Extra.cz.

Dodala, že vytrvala, ačkoliv si zpěvák myslel, že jí to rychle přejde. Jak se ale ukázalo, nepřešlo, naopak se chystají založit rodinu. Tu si Lucinka údajně přeje už od 5 let. Nyní ale upřesnila, jak to myslela.

"Bylo to ve srandě, nevěděla jsem, co jiného rychle odpovědět na otázku. Malé holčičky si ale hrají na maminky a když jsem byla ve školce, záviděla jsem dalším holčičkám, když je mámy vyzvedávaly s dalším miminkem," přiznala.

"Líbilo se mi, jak si spolužačky hrály s malými sourozenci. Bylo mi to líto, že taky nemáme miminko, a tak jsem si o něj Ježíškovi psala. Nešlo o to, abych měla miminko přímo já, ale naši," vysvětlila.

Přiznala také, jaký má na zpěváka vliv: "Ale někdy mu taky dávám čočku. Když třeba chce zlobit, tak ho taky zlobím. Ale Itálii doma nemáme, naopak. Přestal kouřit cigarety i marihuanu. A když si teď chce výjimečně zapálit, dám mu ceres, že žádné kouření nebude," řekla.

Témata: Bohuš Matuš