Karlos Vémola se nakazil koronavirem! Drsná reakce soupeřů!

Karlos Vémola 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. srpna 2020 11:37 | Aktualizováno: 26. srpna 2020 13:32

Zápasník MMA Karlos Vémola a jeho rodina jsou nakaženi nemocí covid-19. Ačkoliv údajně nemá jít o lehký průběh nemoci, jeho soupeři nechápavě kroutí hlavou.

Vémola v průběhu pondělí oznámil, že je nakažený koronavirem. Jeho žena Lela Ceterová o den později napsala na svůj Instagram, že pozitivní test má i ona a jejich osmiměsíční dcerka Lili.

"Bohužel, včera večer nám přišly výsledky testů. A nejvíc jsem se toho bála: Máme pozitivní testy na covid-19. I já, i Lilinka," uvedla. "Lilinka má vysoké teploty. Kdyby se její stav nezlepšil, tak musíme do nemocnice na Bulovce," dodala vzápětí.

Zatímco zápasník s rodinou tak mají na prvním místě aktuálně zdraví, jeho soupeř Václav Mikulášek alias Baba Jaga si neodpustil rýpnutí. "Chápu, pokud opravdu tu koronu má, ale ať mi vysvětlí to, že v době přípravy ho viděli v Goldfingers (striptýzový klub) sedět až do rána. A v dalších podobných klubech," řekl podle serveru Super.cz.

Fanoušci Baby Jagy dokonce tvrdili, že si Vémola nemoc vymyslel, aby se vyhnul zápasu, a sám Mikulášek jej veřejně vyzýval, ať předloží test. To nakonec Vémola podle Blesku udělal a dokázal, že je opravdu nemocný.

Témata: Karlos Vémola