Leoš Mareš se vrací do televize! V sobotu se objeví na obrazovkách jako moderátor!

Leoš Mareš v Superstar

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. února 2018 18:50

Leoš Mareš se v sobotu vrací na televizní obrazovky. Sotva se oženil s Monikou Koblížkovou, naskakuje do nové řady show SuperStar. Tu bude moderovat po sedmi letech.

Už v sobotu začne na na první díl světově neúspěšnější show SuperStar. Oblíbenou soutěž bude moderovat Leoš Mareš, který show uváděl v letech 2006, 2009 a v roce 2011.

"SuperStar je matka všech podobných soutěží. Naposledy jsem ji moderoval v roce 2011 a je mi ctí, že po sedmi letech opět zažiji jako moderátor atmosféru přímých přenosů s tolika talentovanými soutěžícími,” prozradil TV Nova Leoš Mareš.

Mareš se tak po letech vrací na obrazovky k hudební show, na kterých ostatně i začínal. V roce 2000 začal na Evropě 2 moderovat s Patrikem Hezuckým a objevil se na obrazovkách TV Nova jako moderátor hudební hitparády ESO.

Později dostal nabídku k moderování třetí řady Česko hledá Superstar, následně reality show Big Brother, ankety Český slavík či show X Factor. 

Jeho partnerkou Leoše Mareše bude brunetka s bosensko-maďarskými kořeny Jasmina Alagič. "Do projektu vstupuji s obrovským nadšením, energií, ale zároveň s pokorou a respektem,“ prozradila televizi Jasmina.

Překvapivá bude také porota. Letos v ní uvidíme Pavola Haberu, Bena Cristovaa, Katarínu Knechtovou a Matěje Rupperta. Na sociálních sítích ale vyvolalo toto složení rozporuplné reakce a část nových tváří se setkala s velmi negativními ohlasy.

Ben Cristovao přitom soutěží sám prošel a v roce 2009 byl jedním z finalistů. Na svou roli v porotě se ale těší. "Je to obrovská zodpovědnost, protože můžete hodně ovlivnit, jak se bude dál vyvíjet něčí život,“ tvrdí.

Témata: Leoš Mareš Superstar