Karel Gott (†80): Už se to blíží! Odhalení všech tajemství legendárního zpěváka!

Karel Gott píše autobiografickou knihu 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. srpna 2020 9:05 | Aktualizováno: 25. srpna 2020 10:30

Nejpopulárnější český zpěvák Karel Gott byl ke svým fanouškům vstřícný a otevřený, ani zdaleka jim ale neřekl vše. Předpokládá se proto, že skutečnou sondou do duše bude jeho autobiografie, kterou napsal před svou smrtí. A její vydání klepe na dvěře.

Datum vydání sice stanoveno nebylo, podle posledních informací bychom se ji ale měli dočkat už za pár měsíců. Vydání je totiž naplánováno na podzim, tedy na dobu, kdy Gott zemřel.

Zatím můžeme jen spekulovat, jestli dojde k vydání knihy v den jeho smrti, jako pocta českému velikánovi, přesné datum ještě nepadlo. Předpokládá se ale, že kniha bude mít nebývalý úspěch.

Podobné publikace jsou mezi čtenáři vždy oblíbené, u řady hvězd je ale často nepíší ony sami. Buďto jde o biografii z pera někoho jiného, nebo za nimi stojí stínový autor. Právě autenticita Gotta by z ní ale mohla udělat trhák.

Už dříve se navíc ukázalo, že o knihu mají zájem i čtenáři v zahraničí. Minimálně německý překlad tedy autobiografie pravděpodobně dostane. Aby se tamní čtenáři, stejně jako ti zdejší, mohli dozvědět Gottova největší tajemství.

Témata: Karel Gott