Těhotná Pizingerová si připomněla smutné výročí: 20 let bez dcery!

Vendula Pizingerová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. srpna 2020 8:50

Těhotná Vendula Pizingerová už se jistě těší, až přivítá do rodiny dalšího člena, o víkendu si však připomněla smutné výročí dne, kdy ji jedna blízká osoba opustila.

Vendula Pizingerová je v 48 letech opět těhotná a těší se na prvního společného potomka se současným manželem Josefem. Uprostřed příjemných starostí si však připomněla smutné výročí.

„Dvacet leto to dneska je… Dvacet let bez dcery Kláry,“ napsala v sobotu na svém instagramovém profilu. „Co všechno se za tu dobu událo v mým životě, je až neskutečný,“ svěřila se.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Dvacet let to dneska je....... dvacet let bez dcery Klary. Co vsechno se za tu dobu udalo v mym zivote je az neskutecny. Urcite mi chybi moc jeji poradni hlas a moudrost kterou v sobe nesla uz jako dite. Bylo to hodne zvlastni....je vzacny kolik lidi a osudu ovlivnila tahle mala holka...... slibila jsem ji ze budu pomahat nemocnym detem jak to pujde. Vubec jsem netusila ze to spolkne cely muj profesni zivot a to je prece prece uzasny. Kolik z nas souzni s @kapka_nadeje . Vzdycky jsem se snazila byt silna protoze mne tak rodice vychovali... ted uz nemusim vsichni jsou pryc a ja rozjizdim novy pribehy. Pro novy duse❤️❤️❤️ #laska

Příspěvek sdílený Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova), Srp 22, 2020 v 12:57 PDT

„Určitě mi moc chybí její poradní hlas a moudrost, kterou v sobě nesla už jako dítě. Bylo to hodně zvláštní… Je vzácný, kolik lidí a osudu ovlivnila tahle malá holka,“ konstatovala vdova po hudebním skladateli.

Právě dcera byla inspirací k založení Kapky naděje. „Slíbila jsem jí, že budu pomáhat nemocným dětem, jak to půjde. Vůbec jsem netušila, že to spolkne celý můj profesní život, a to je přece úžasný,“ dodala Pizingerová.

Témata: Vendula Pizingerová