„Nažer se!“ Hvězda Slunečné čelí ostrým výpadům lidí!

Bára Jánová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. srpna 2020 21:00

Popularita, která jde ruku v ruce s úspěchem seriálu Slunečná, může být v případě některých herců poměrně nepříjemná. S ostrými výpady lidí se potkává například Barbora Jánová. Co jí píšou?

Herci ze seriálu Slunečná v posledních měsících získali na popularitě, ovšem někteří mají problém v tom, že na obrazovce ztvárňují záporné postavy, což se pak odráží i v jejich osobním životě.

S „hejty“ se na sociálních sítích často potýká kupříkladu Bára Jánová, která si uvědomuje, že tyto internetové platformy mají na obzvlášť na mladé lidi velký vliv.

„Vzhledem k tomu, že moje cílovka jsou hodně teenageři a lidi v takovým kritickým věku, kdy je hodně věcí ovlivňuje, tak se snažím je ovlivňovat pozitivně,“ řekla dle webu super.cz při focení pro jeden nejmenovaný časopis. Prozradila rovněž, jaké kritice čelí.

„Schytávala jsem to už na základce, na obchodce. Zkrátka tu štíhlost máme v rodině. A schytávám to i teď, protože lidi mají pocit, že hubeným se to říct může – jsi hubená jak papír a nažer se – a neuvědomují si, že to může ublížit stejně jako lidem, kteří jsou obézní,“ svěřila se herečka. 

Témata: Barbora Jánová