Tohle si Jan Kraus za rámeček nedá! Slavná pěvkyně promluvila!

Jan Kraus 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. srpna 2020 15:45 | Aktualizováno: 24. srpna 2020 11:12

Jan Kraus má stále více konkurentů, a to dokonce na stejné televizní stanici. Jsou ale věci, které si v rámci konkurenčního boje za rámeček nedá. Dagmar Pecková promluvila o své vlastní zkušenosti s jeho pořadem.

Jan Kraus se s konkurenty ve svém oboru talk show nemaže. Novému kolegovi Honzovi Dědkovi, jehož pořad začala Prima také vysílat, zasadil již dvě rány. Naposledy mu přebral dvojici hostů.

Jindy ale zase jednoho účinkujícího odmítl, a to operní divu Dagmar Peckovou. „O tom, že bylo mé pozvání do Show Jana Krause zrušeno, jsem se dozvěděla jenom několik hodin před natáčením,“ svěřila se dle webu ahaonline.cz.

Důvodem byl prý i v tomto případě konkurenční boj. „Nechápala jsem proč, ale bylo mi řečeno, že to bylo kvůli tomu, že jsem byla několik dní předtím ve Všechnopárty, kterou moderuje Karel Šíp,“ konstatovala pěvkyně.

„Zaskočilo mne to, protože si nemyslím, že bych si takové zacházení zasloužila. Ve své mezinárodní kariéře jsem tento národ ve světě vždy reprezentovala hrdě, se ctí a s radostí v tom pokračuji. K vystoupení u pana Krause nemám více co říct,“ dodala Pecková.

Témata: Jan Kraus Dagmar Pecková