Jiřina Bohdalová se dočká vlastní show: Nebude se to opakovat!

Jiřina Bohdalová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. srpna 2020 13:27

Jiřině Bohdalové její přátelé slibovali velkou show k jejím 90. narozeninám, nakonec se ale jedné takové dočká už o pár měsíců dříve. Producent František Janeček říká, že se něco takového už nebude nikdy opakovat.

Jiřina Bohdalová, respektive její spolupracovníci, měla velké plány týkající se oslavy kulatých 90. narozenin, které bude mít v příštím roce. Mluvilo se dokonce o akci v multifunkční O2 aréně, na kterou si ještě žádný člověk z její branže netroufl.

Jenže tyhle velkolepé plány vzaly za své kvůli epidemii koronaviru. Legendární herečka ale nemusí smutnit, protože ještě v letošním roce proběhne jiná netradiční akce. Koncem října se uskuteční její jedinečná talk show.

O její uspořádání se ve svém divadle postará producent František Janeček. „Bude se jednat o vyprávění této legendární herečky. Jiřina je gejzír energie a humoru, a kdykoliv vypráví, jde o neopakovatelný zážitek,“ řekl webu blesk.cz.

Zapojí se i přítomní diváci, kteří dostanou možnost položit Bohdalová dotaz. „Při příchodu budou moci vyplnit formulář s dotazem, ze kterých pak Jiřina na jevišti bude vybírat,“ vysvětlil Janeček.

Témata: Jiřina Bohdalová František Janeček