Monika Bagárová zase těhotná? Za pár dní…

Monika Bagárová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. srpna 2020 12:04 | Aktualizováno: 24. srpna 2020 19:53

Bylo to v době, kdy Monika Bagárová ještě nosila prvorozenou dceru, už ale říkala, že by jí výhledově ráda pořídila sourozence. Pouhé tři měsíce po porodu se na sociální síti pochlubila fotkou s bříškem. Jak to máme chápat?

Jsou to už téměř tři měsíce, co se Monika Bagárová stala maminkou, čehož si samozřejmě nesmírně považuje. Nějaký čas už tedy na vlastní kůži poznává, jaké jsou nástrahy mateřství. O své zkušenosti se dělí s fanoušky na sociálních sítích.

Jak vás stars24.cz informoval, poměrně obsáhlou zpověď sepsala právě v tomto týdnu. „Každý se mě ptá, jaký to je být mámou a jestli se něco změnilo. Z mého pohledu se změnilo úplně vše,“ uvedla mimo jiné.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Monika Bagárová (@bagarovamonika), Srp 20, 2020 v 2:18 PDT

Sympatickou zpěvačku přesto občas popadne stesk po době, kdy byla teprve těhotná a dceru Rumii nosila pod srdcem. Na instagramovém profilu proto zveřejnila pár měsíců starou fotku. „A za pár dní se narodila,“ napsala výstižně.

Bagárová již dříve nevyloučila, že si to celé někdy v budoucnu zopakuje, když odpovídala na otázku, zdali je v plánu druhé miminko. „Určitě. Až nám Ruminka trošku vyroste,“ zněla tehdy odpověď.

Témata: Monika Bagárová