Hana Mašlíková se vrátila domů: Manželská krize skončila?!

Hana Mašlíková s manželem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. srpna 2020 10:45

Hana Mašlíková se v posledních dnech pořádně rozzlobila na svého manžela Andrého, od kterého se dokonce rozhodla odejít. Nyní už je však zpátky doma. Znamená to, že manželská krize skončila.

Hana Mašlíková před několika dny odešla od manžela, který ji naštval návštěvou pánského klubu, i když se ji snažil nějak smysluplně vysvětlit. Později ale modelka uvedla, že šlo pouze o poslední kapku.

Sympatická blondýnka a trenér zápasníků v kleci k sobě možná v těchto dnech opět hledají cestu. Ona přiznává, že těch pár dní, které strávila u rodičů, potřebovala. „Prostě jsem bouchla a potřebovala jsem odstup,“ přiznala webu blesk.cz.

Podle nejnovějších informací je moderátorka opět doma, rozhodla se vyhovět prosbě manžela. „André chtěl strávit nějaký čas s naším Andreáskem, a já mu ohledně našeho syna nechci dělat potíže. Takže jsem teď u nás doma,“ potvrdila.

To měla být však jediná motivace k návratu. Jak totiž zmíněný server avizuje již v titulku, žádná idylka se zatím nekoná. Manželskou krizi se ještě zažehnat nepodařilo.

Témata: Hana Reinders Mašlíková