Dominika Gottová u konce se silami? Je toho moc, něco se chystá!

Karel Gott s dcerami 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. srpna 2020 8:48

Dominika Gottová před mnoha měsíci učinila zásadní rozhodnutí a vrátila se do České republiky, kde vcelku pochopitelně poutá mnohem větší pozornost než ve Finsku. Nejstarší dcera slavného zpěváka se s tím jen těžce vyrovnává.

Není to ještě ani rok, co se Dominika Gottová vrátila do Česka, stalo se tak až poté, co zemřel její otec Karel Gott (†80). Bydlení si následně našla v pražských Vysočanech, aby byla nablízku mamince, která ve stejné čtvrti žije v pečovatelském domě.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka je na současné adrese teprve pět měsíců, ale podle nejnovějších informací už by ráda odešla někam jinam. Stále hůře totiž zvládá pozornost, které se jí od lidí dostává.

Zprvu s tím přitom žádný velký problém neměla. „Ale teď už je toho na mě moc! Nemám klid v práci, kam se na mě chodí lidé dívat jako do zoo, a nemám klid ani tam, kde bydlím, protože jsem tam pořád pod dohledem,“ svěřila se webu ahaonline.cz.

Proto začala podnikat první kroky, aby dosáhla svého. V posledních dnech si prochází inzeráty týkající se dostupného bydlení. „Zatím jsem ve fázi hledání,“ přiznala Gottová.

Témata: Dominika Gottová