Těhotná Vendula Pizingerová: Po kom bude její zatím nenarozené dítě?

Vendula Pizingerová s manželem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. srpna 2020 15:33

Když se narodí dítě, lidé s oblibou říkají, kterému z rodičů je víc podobné. Možná i proto se těhotná Vendula Pizingerová rozhodla vytáhnout klenot z rodinného alba. Čím se pochlubila na sociální síti?

Vendulu Pizingerovou ani s blížícím se porodem neopouští dobrá nálada, však už si to dvakrát zažila, a tak se snad není čeho bát. Potřetí ji to celé čeká letos v říjnu, kdy se v 48 letech opět stane maminkou.

Vdova po slavném českém hudebním skladateli se těší na prvního společného potomka se svým současným, výrazně mladším manželem Josefem. Oba dva nastávající rodiče už jistě doma hádají, kterému z nich se bude více podobat.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova), Srp 17, 2020 v 11:58 PDT

Aby si fanoušci udělali dopředu trochu představu, pochlubila se prezidentka Kapky naděje na sociální síti archivní fotografií svého muže. „Takovej to byl roztomilej chlapec ten můj muž a stále je to dítě, které nikdy nevyroste,“ napsala k ní.

„Už před mnoha lety mi život přinesl můj osud: trávit život s dětmi! A mezi dětmi… Tak si jen musím dát pozor, abych příliš nedospěla,“ dodala Pizingerová.

Témata: Vendula Pizingerová