Václav Vydra a Jana Boušková: PRAVDA o jejich vztahu!

Václav Vydra 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. srpna 2020 13:30

Václav Vydra a Jana Boušková už jsou manželé pěknou řádku let, a tak se nikdy moc nechce věřit nejrůznějším spekulacím o jejich rozchodu či dokonce rozvodu. Co vyšlo najevo v těchto dnech?

Je už téměř každoroční tradicí, že se v médiích objeví spekulace o krizi ve vztahu manželů Václava Vydry a Jany Bouškové. Nejnověji se podle webu ahaonline.cz vyrojily zvěsti o tom, že již údajně proběhl rozvod.

Zmíněný server však s odkazem na magazín Sedmička uvádí, že jejich manželství bezproblémově funguje i nadále a oba zůstávají v naprostém klidu. Dokonce spolu měli být nedávno viděni při návštěvě kina.

Jak vás stars24.cz informoval, podobné spekulace se objevily již před více než měsícem. Tou dobou však Vydra neměl během rozhovoru k nedožitým narozeninám maminky Dany Medřické sebemenší problém o své manželce promluvit.

Všechno tedy nasvědčuje tomu, že jejich manželství je i po 37 letech společného soužití harmonické. Ostatně Vydra a Boušková už roky nemají problém spolu pravidelně pracovat na komentáři k pořadu Prostřeno, což hovoří za vše.

Témata: Václav Vydra Jana Boušková