Lenka Zahradnická promluvila o kojení: Tříletá to zkoušela!

Lenka Zahradnická s dcerami. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. srpna 2020 11:25

Lenka Zahradnická si již podruhé v životě prochází mateřskými povinnostmi, tentokrát se však kromě batolete musí postarat i o starší dceru. Právě o ní byla řeč, když se známá herečka rozepsala o kojení.

Lenka Zahradnická se počátkem června stala dvojnásobnou maminkou, a tak se nelze divit tomu, co je tématem jejích příspěvků na sociální síti. „Kojím, kojila jsem a doufám, že ještě dlouho kojit budu. Je to zázrak, je to dar a není to samozřejmost,“ svěřila se v těchto dnech na sociální síti.

„Kojím venku, vevnitř, v lese i na ulici. Zkrátka tehdy, když je to potřeba. I když je kojení velmi intimní věc, dá se vykonávat i tak, že nemusí pobuřovat davy. A pokud se přece jen někdo takový najde, tak má asi hlad a problém,“ uvedla na instagramu.

Další podrobnosti pak přidala v reakci na dotaz jedné z fanynek, kterou zajímalo, zda stále kojí i starší dceru. „Jasmínku jsem kojila dva roky, odstavila se v podstatě sama bez pláče a hysterie,“ prozradila herečka.

„Zkusila to na mě, že by taky chtěla mlíčko, ale už se s ní dá dobře diskutovat, tak jsem jí vysvětlila, že ona může zmrzlinu a spoustu dobrot, co ségra zatím nemůže, že ta má jen to mlíčko,“ dodala Zahradnická.

Témata: Lenka Zahradnická