Emma Smetana a Josef Trojan: Po premiéře filmu přeskočila jiskra?!

Emma Smetana před premiérou Šarlatána. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. srpna 2020 9:25

Emma Smetana a Josef Trojan jsou každý z trochu jiné generace, to jim ale nedělá problém, aby si rozuměli. Po premiéře nového filmu Šarlatán to totiž chvílemi vypadalo, že mezi nimi přeskočila jiskra.

„Po dvou nenalíčených týdnech ideální příležitost se zase trochu zcivilzovat,“ napsala Emma Smetana na instagramu před premiérou filmu Šarlatán, jako kdyby se tam chtěla někomu zalíbit. V médiích se totiž po uvedení nového snímku režisérky Agnieszky Hollandové objevily velice zajímavé informace.

Fotografie dokazují, že měla toho večera velice blízko k Josefu Trojanovi, synovi jednoho z nejslavnějších českých herců. Jak uvádí server expres.cz, došlo mezi nimi dokonce na intimní doteky. Mladý Trojan dokonce půjčil zpěvačce a moderátorce sako, aby neprochladla.

Není přitom žádným tajemstvím, že tvář internetové DVTV je zadaná. Jejím partnerem je herec a muzikant Jordan Haj, spolu mají tříletou dceru Lennon. I on byl podle dostupných informací na premiéře přítomen.

Nelze také nezmínit věkový rozdíl, který je poměrně velký. Zatímco Emma Smetana v únoru oslavila 32. narozeniny, Trojanovi je teprve devatenáct let. Mnoho lidí každopádně čeká z jejich strany na vysvětlení.

Témata: Emma Smetana Josef Trojan