Jan Kraus má ostré lokty: Kolegovi sebral dva slavné hosty!

Jan Kraus 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. srpna 2020 8:48 | Aktualizováno: 20. srpna 2020 19:59

Lítý boj o diváky i hosty v rámci televize Prima pokračuje. Jan Kraus přebral svému kolegovi a jmenovci Honzovi Dědkovi dvojici slavných hostů, které si původně domluvil on. Jak to služebně mladší moderátor překousl?

Jan Kraus dostal před časem na Primě dalšího konkurenta, začala se totiž vysílat talk show 7 pádů Honzy Dědka. Ten už musel udělat jeden ústupek ve věci červeného gauče, na který usedají hosté. Teď byl nucen udělat další, což oznámil na sociální síti.

„Milí diváci a přátelé, byl jsem televizí Prima požádán, abych postoupil své dva milé hosty, paní Hanu Zagorovou a pana Štefana Margitu kolegovi Janu Krausovi. Ač jsem stejně jako Jan Kraus na vojně nikdy nebyl, ctím pravidlo služebně staršího,“ uvedl moderátor na facebooku.

Hudební publicista tak musel hledat náhradu. „Namísto Hany Zagorové a Štefana Margity proto do mého křesla usedne Ewa Farna. Jsem moc rád, že Ewa pozvání do mého pořadu opět přijala a jsem si jistý, že vás její vystoupení potěší stejně jako mě,“ konstatoval.

„Nebudu vám lhát, měl jsem radost, když paní Zagorová a pan Margita přijali pozvání do mé talkshow a na rozhovor s nimi jsem se velmi těšil,“ svěřil se Dědek a dodal, že doufá v setkání s manželi v některém z budoucích dílů.

Témata: Jan Kraus Honza Dědek