Leoš Mareš se tajně oženil! Koblížkovou si vzal na zámku!

Leoš Mareš 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. února 2018 14:16 | Aktualizováno: 21. února 2018 14:33

Známý moderátor Leoš Mareš se v úterý tajně oženil se svou snoubenkou Monikou Koblížkovou. Romantická svatba proběhla v Litomyšli na zámku.

Tajný obřad se podle Blesku odehrál na zámku Litomyšl, kde je oddal mediálně známý kněz Zbigniew Czendlik. "Bylo to zcela utajené. Na obřadu byl litomyšlský starosta Radomil Kašpar a také lanškrounský farář Zbigniew Czendlik,“ řekl deníku informovaný zdroj.

Starosta následně svatbu potvrdil. "Já jsem je sezdával. Bylo to nesmírně citově příjemné, oba dva byli moc zamilovaní, a přestože v tom kostele byla zima nám všem, tak z nich sálala láska,“ řekl Blesku.

Svatba se odehrála v piaristickém kostele Nalezení svatého Kříže a přítomni byli pouze rodiče obou novomanželů a jejich svědci.

Mareš s Koblížkovou poté odletěli na svatební cestu do Dubaje. Svou láskou k cestování se ostatně ani jeden z nich netají. Mareš svou nastávající požádal o ruku v říjnu na hotelové terase v Mariánských Lázních.  

"Dali jsme si večeři, po jídle jsme vzali deky, šli na terasu a v tu samou vteřinu začal ohňostroj jen pro ni na naši písničku od Coldplay. Když přišla ta chvíle, vyndal jsem krabičku, Monika mi pak řekla, že jí to vůbec nedošlo, viděla krabičku, ale myslela si, že je to nějaký dárek. No a pak už jsem klečel…“ napsal tehdy Mareš na sociální síti.

S první manželkou Monikou Marešovou, rodným jménem Monikou Poslušnou, má dva syny Jakuba a Matěje. Svatba konala v roce 2008 na zámku Jemniště. Loni v květnu se ale oba rozvedli.

Témata: Leoš Mareš Monika Marešová (dříve Koblížková) svatba