Lucie Vondráčková: Jak se jí žije bez Plekance?

Lucie Vondráčková 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. srpna 2020 20:41

Zpěvačka Lucie Vondráčková začala novou etapu svého života. Bez exmanžela Tomáše Plekance se před ní otevřela řada nových možností. Jak nyní žije?

Nejvíce času zpěvačka podle magazínu Sedmička tráví s dětmi. "Užívám si teď v létě s klukama, na to jsem se hodně těšila. Letos zahraničí vynecháme, budeme v Čechách. Myslím, že by to bylo na sílu a že si můžeme hezké léto udělat i tady," řekla Vondráčková.

Když nemá kluky, tak pracuje, a když je má, tak jde všechno úplně stranou. "Tímhle končí práce a teď mám období rodiny. Doteď jsem jela jako tryskomyš, ale zase to bylo docela dobrý v tom, že jak oni mi pořád hledají nějakýho ženicha, tak z toho všeho, co dělám, byli tak zmatení, že už mi ani nestíhali přiřazovat lidi, se kterýma jsem hrála," svěřila se.

Lucka nějaký čas neposkytovala rozhovory a komunikovala s fanoušky pouze skrze sociální sítě. "Řekla bych, že člověk má mluvit, když má práci. Najednou se mi zdálo, že je tady spousta článků o nás bez nás a příliš mnoho se psalo o našem soukromém životě. Toho jsem se nechtěla zúčastňovat," vysvětlila.

Témata: Lucie Vondráčková