Hvězda Partičky o odporu k sociálním sítím: Jsem hňup!

Michal Novotný

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. srpna 2020 16:16

Služebně nejmladší hvězdou Partičky je Michal Novotný, který se v těchto dnech rozpovídal o svém odporu k sociálním sítím. V souvislosti s nimi dokonce sám sebe označil za hňupa. Jak to myslel?

Dokonce i mezi herci se názory na sociální sítě různí. Jedni na ně nedají dopustit, protože pro spoustu z nich představují zajímavý způsob přivýdělku. Druzí se jich straní. Právě do této skupiny patří Michal Novotný.

On sám sebe označuje za jejich zapřísáhlého odpůrce. „Nemám to rád a myslím, že po tom lidstvo blbne. Připadá mi, že je to nějaká velká lež, kterou chtějí lidé působit na své okolí. Já jsem prostě asi hňup, ale moje soukromí je moje soukromí,“ řekl v pořadu Blízká setkání.

Jak tedy někdejší dlouholetý člen souboru vinohradského divadla prozradil, vůbec třeba nemá instagramový profil. Někteří jeho kolegové se ho přitom snažili přesvědčit, že by si ho měl z jistého důvodu udělat.

„Říkali mi: Zařiď si ho, budeš mít věci pro dítě zadarmo. Jenže pak bych je musel prezentovat a třeba by to nebylo dobrý a s tím já bych měl problém,“ vysvětlil svůj postoj.

Témata: Michal Novotný