Bohuš Matuš slavil narozeniny: Promluvil o nejhezčím dárku!

Bohuš Matuš 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. srpna 2020 13:33

Bohuš Matuš v tomto týdnu oslavil 47. narozeniny a jistě při té příležitosti obdržel nějaké ty dárky. Sám zpěvák promluvil o tom vůbec nejhezčím, nejspíš vás ale nepřekvapí, o čem že byla řeč.

Bohuš Matuš prožívá asi nejšťastnější období za 47 let svého života, do čehož zcela zapadá i oslava narozenin, které měl známý zpěvák v pondělí. Dnes však více než svými pěveckými schopnostmi poutá pozornost vztahem s nezletilou Lucinkou. Právě spolu čekají dítě.

„Dostávám samé krásné dárky. Od pana doktora Františka Janečka třeba ten, že mi znovu dal hlavní roli v Plesu upírů. Je to borec, jsem mu moc vděčný. A v prosinci přijde ten nejhezčí dárek. Nemůžu se dočkat,“ svěřil se webu extra.cz muž, který se letos poprvé stane otcem.

Matuš avizoval, že narozeniny nijak zvlášť zapíjet nebude, v plánu měl prý maximálně skleničku s tátou. Ostatně jeho partnerka podle zákona stále ještě pít alkohol ani nesmí. Větší oslavu přichystal zpěvák v pátek na koncert.

„Byl jsem i průšvihář, holt některým chlapům trvá skoro do padesáti let, než některé věci pochopí. Už vím, co je důležité. A jako partner nastávající maminky si to obzvlášť uvědomuju,“ dodal Matuš u příležitosti narozenin.

Témata: Bohuš Matuš