Anička Slováčková přiznala: Tohle léto bylo kritické!

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. srpna 2020 10:59

Anička Slováčková sice za pár dní oslaví teprve 25. narozeniny, je ovšem nezpochybnitelné, že už si v životě prošla těžkou zkouškou. Nelehkým obdobím je pro ni však i probíhající léto. Proč?

Na letošní rok Anička Slováčková nezapomene z řady důvodů, zdaleka přitom nejde jen o její boj s rakovinou prsu. Celý svět se potýká s epidemií koronaviru, která má samozřejmě dopady i na český hudební průmysl, v němž ona figuruje.

„Tak moc mi chybí zpívání a vystupování,“ přiznala na instagramovém profilu dcera slavných rodičů. „Chybí mi zastávky na benzínkách pro kafe a pivíčko. Chybí mi podpisovky a focení po koncertech. A taky ten super pocit po odzpívaným koncertě,“ svěřila se.

Slováčková připustila, že nejistota, která kolem koncertů stále panuje, jí a jejím kolegům z kapely přidělává vrásky. Od září mají navíc v Česku opět platit některá přísnější protiepidemická opatření.

„Tohle léto pro nás s Aurou bylo teda hodne kritický. O to víc to bude příští rok nabombený a plný. Vyjde nám CD, všechno z letošního léta se nám posouvá na další léto… No teď jen doufat, aby se to uskutečnilo aspoň za rok,“ dodala herečka a zpěvačka.

Témata: Anna Slováčková