Nemocná Míša Kuklová: Dovolenou v Chorvatsku narušila nevolnost!

Kuklová, Michaela 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. srpna 2020 9:59

Herečka Michaela Kuklová (52) na jaře oznámila, že se léčí s rakovinou. Zdravotními problémy se ale rozhodně nenechá omezovat! Teď vyrazila na dovolenou se svým synem, přítelem Josefem Wittnerem (40) a jeho dětmi. A rozhodně se nedá říci, že by se nudila!

Míša Kuklová v únoru 2020 oznámila, že onemocněla karcinomem prsu, kvůli čemuž podstoupila oboustrannou mastektomii. Svou nemocí se ale nenechá omezovat! Se svými blízkými se proto vydala na dovolenou do Chorvatska.

Kromě syna Romana (12) jí dělají společnost její přítel Pepa a jeho dva synové. Michaela tak na vlastní kůži poznala, že cestování s partou „chlapů“ není jednoduché!

„Polední klid v Chorvatsku. Doufala jsem, že usnou děti… (Máme s sebou tři a Pepi se jim hodně věnuje, abyste rozuměli…),“ popisuje pobyt u moře Kuklová, která přidala i fotku sebe a spícího přítele Pepy.

Jak se ale zdá, kluci si prázdniny užívají plnými doušky. „Naše banda, nejmladší všechno řídí...“ baví se Míša nad společnými fotkami z auta.

To ale nevěděla, že to nejhorší ji teprve čeká! „V noci mě vzbudil velkej: 'Maminko, vstávej, Pepánek zvrací.' Vypadalo to, že mi každou chvíli k úklidu něco přidá. Může mi někdo vysvětlit, proč to chlapi tak blbě snášejí?“ kroutí hlavou herečka. Kluci se z toho ale nakonec dostali bez větší újmy. „(Už jsou ok. Oba,“ dodala Míša Kuklová.

Témata: Michaela Kuklová dovolená Chorvatsko