Monika Absolonová drží půst: Už si stanovila jasný cíl!

Monika Absolonová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. srpna 2020 21:33

Monika Absolonová se rozhodla, že zhubne, místo drastické diety začala držet přerušovaný půst. Fanouškům nyní prozradila, jaký cíl si stanovila. Na jeho splnění si dala více než rok.

Monika Absolonová začala před nějakým časem držet tzv. přerušovaný půst a její fanoušky pochopitelně zajímá, jak to postupuje. Zatím je dvojnásobná maminka vytrvalá a v procesu pokračuje.

„První týden jsem jedla saláty a vůbec lehká jídla a proto byl ten úbytek tak razantní… alespoň ze začátku by se neměl pít alkohol, což mi prostě někdy úplně nevyjde a pivo nebo prosecco si dám. Ale pak mi vždycky na 3 dny vyskočí váha o dva kilogramy,“ svěřila se na instgramu.

Důležitý je však také pohyb. „Chodím běhat, cvičím jógu a občas plavu. Cítím se lehčeji a opravdu vidím, že se mi viditelně zmenšuje pupek, protože přerušovaný půst prý skvěle funguje obzvlášť na ty nezdravé vnitřní tuky,“ vysvětlila zpěvačka.

Na závěr prozradila, jaký si stanovila cíl. „Hodlám postupně, nejlíp do narozenin 27. září 2021, postupně zhubnout minimálně 12 kilogramů a to trvale,“ oznámila Absolonová.

Témata: Monika Absolonová