Jaromír Jágr tohle nečekal: Tajemství písničky o jeho nové lásce!

Jaromír Jágr 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. srpna 2020 14:48

Osobní život Jaromíra Jágra posloužil jako námět pro písničku. Legendární hokejista má už nějaký čas novou přítelkyni Dominiku, což neuniklo písničkáři Pokáčovi. Co hudebník o skladbě prozradil?

Jaromír Jágr před nějakým časem fanouškům konečně ukázal svou novou partnerku Dominiku. Nejspíš ale netušil, k čemu to celé povede. Kromě gratulací a přání se totiž dočkal i jednoho opravdu zajímavého počinu.

Písničkář Pokáč se rozhodl napsat zamilovanou písničku z perspektivy legendárního hokejisty, ačkoliv se nikdy neviděli. „S Jardou se bohužel neznám, což mě moc mrzí, ale doufám, že se někdy potkáme, že by to bylo hezký,“ potvrdil pořadu ShowTime.

„Dost věcí jsem si googlil a nic převratně novýho jsem se nedozvěděl. Myslím, že třeba jak tam je, že budou jíst bábovky, tak jsem viděl, že mu novinářka udělala bábovku, aby s ní udělal rozhovor, tak třeba tohle jsem tam použil,“ prozradil Jan Pokorný, jak se hudebník vlastním jménem jmenuje.

Pokáč na závěr prozradil, co si vlastně o nové krásce po boku „osmašedesátky“ myslí. „Jardova nová holka je krásná holka, já jsem to tedy nestudoval, ale bývá zvykem, že Jardovy holky nejsou ohyzdný,“ dodal.

Témata: Jaromír Jágr Pokáč