Milan Drobný má zdravotní potíže: Varování od doktorů!

Milan Drobný.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. srpna 2020 9:28

Milan Drobný oslaví na konci roku 76. narozeniny, není tedy divu, že se mu nevyhýbají nějaké ty zdravotní neduhy. Teď dokonce dostal varování od doktorů, což sám přiznal. Co přesně mu je?

Milana Drobného v minulosti dostalo do potíží, když mluvil o zdravotních potížích dlouholetého kamaráda Karla Gotta (†80). O těch vlastních ale může mluvit bez obav, i když to není úplně příjemné povídání.

Známý zpěvák má momentálně dechové problémy kvůli astmatu, alergii a prodělané embolii. Pravidelně proto chodí na kontroly. „Doktoři mě varují, abych to nepřeháněl, tak to nepřeháním. Dělám, co mi dovolí zdraví a roky,“ svěřil se webu blesk.cz.

Před každým sportem či zpíváním proto musí absolvovat rozcvičku. „Před koncertem ideálně vyběhnu schody klidně dvakrát nahoru a dolů. Tím se rozdýchám a naberu správný dech, abych půl druhé hodiny koncertu vydržel,“ vysvětlil.

Vděčí za to také manželce. „Moje žena je teď mojí cvičitelkou. Spolu se ráno rozcvičíme, plavu v bazénu, hraju kroket, ping-pong, snažím se hýbat. Je to důležité,“ dodal Drobný.

Témata: Milan Drobný