Jakub Prachař se nechce nechat zahanbit? Spekulace o novém vztahu!

Jakub Prachař a Hana Vagnerová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. srpna 2020 20:28 | Aktualizováno: 18. srpna 2020 17:01

Jakub Prachař je momentálně opět nezadaný, což už zase neplatí v případě jeho stále ještě právoplatné manželky Agáty. Herec a moderátor se možná nechce nechat zahanbit, protože se objevily spekulace o novém vztahu.

Agáta Prachařová před časem tvrdila, že by její manželství mělo být do konce prázdnin konečně formálně rozvedeno. V reálu však nefunguje už zhruba rok, a tak není divu, že se čas od času poohlédne po náhradě.

Jak vás stars24.cz informoval, během minulého týdne ukázala fanouškům na sociální síti nového partnera, údajně má jít o filmového producenta. Navíc má za sebou dva nevydařené vztahy z předcházejících měsíců.

V tomto směru po rozpadu manželství nezahálel ani Jakub Prachař. Také jeho několikaměsíční známost s topmodelkou Denisou Dvořákovou však skončila rozchodem. Teď se však vyrojily nové spekulace.

Redakce webu expres.cz dává sympatického herce a moderátora dohromady s kolegyní Hanou Vagnerovou. Oba spolu právě natáčejí film, kde budou tvořit pár. Slušelo by jim to spolu i v reálném životě?

Témata: Jakub Prachař Hana Vagnerová