Mašlíková s manželem na cestě k usmíření? Spojili síly proti „nepříteli“!

Hana Reinders Mašlíková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. srpna 2020 18:15

Hana Mašlíková se synem před několika dny odešla od manžela, ale o definitivním rozpadu manželství ještě rozhodnuto není. S Andrém teď dokonce spojili síly proti společnému „nepříteli“. O koho se jedná?

Hana Mašlíková během minulého týdne potvrdila, že odešla od manžela poté, co on navštívil pánský klub. Andrého Reinderse se na sociální síti zastal Pavel Novotný, který jeho ženu častoval přízvisky jako „nevděčná“, „slepice“ či „hysterická predátorka“.

Manželé se ovšem nenechali vyprovokovat k hádce mezi sebou, nýbrž se oba sborově pustili do bývalého bulvárního novináře. „Říkám si, jestli tenhle pán tohle celé nepíše o sobě. Bezohledný, nesoudný a bez špetky sebereflexe,“ kontrovala moderátorka s tím, že si ji Novotný z neznámých důvodů zařadil na seznam nenáviděných lidí.

„Vždy když mu André zavolal, aby ho slušně požádal, ať s tím přestane, začal mu podlézat a lézt do zadku, jak manžela uznává a fandí mu. Na chvíli dal vždy pokoj, ale pak mu v té hlavičce vždy zaškube a začne znovu,“ konstatovala Mašlíková. Následovala také reakce trenéra MMA.

„Zaprvé nejsme žádný tvůj kamarád, zadruhé Hanka je pořád moje žena, takže si odpusť svoje trapné komentáře. Jsi tak ubohý, že se musíš trefovat do někoho, kdo ti nic neudělal. To o tobě a tvém životě něco vypovídá. Ale jak se říká, karma je zdarma! A často lidi doběhne, když to nejméně čekají. Vzpomeneš si na moje slova,“ vzkázal Reinders starostovi Řeporyjí.

Témata: Hana Reinders Mašlíková Pavel Novotný