Lucie Vondráčková to zkouší zas: Bude to další trapas?

Lucie Vondráčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. srpna 2020 16:12 | Aktualizováno: 17. srpna 2020 22:05

S jedním svým „kanadským“ filmem Lucie Vondráčková u českých diváků hodně narazila, přesto věří, že tentokrát to dopadne lépe. Oblíbená herečka a zpěvačka se fanouškům pochlubila dalším výtvorem.

Zatímco v Česku je Lucie Vondráčková v poslední době spíše za herečku, o čemž svědčí to, s jakou rychlostí chrlí jeden videoklip za druhým, při několikaletém pobytu v Kanadě se za mořem snažila prosadit především ve filmovém průmyslu.

Některé výsledky její práce v Americe už jsme měli možnost vidět i u nás. Jedna z televizí totiž odvysílala komedii Perfect Kiss, kterou ovšem diváci moc vřele nepřijali. Nelíbila se dokonce i některým skalním fanouškům herečky a zpěvačky.

Nyní však Vondráčková láká své příznivce na další filmový počin z dob, kdy žila v Montrealu. „Reflection… Nový film Elbiny Oulmachevy, který jsem točila ještě v Kanadě… ochutnávka pro vás,“ napsala k videu na facebooku.

Tak uvidíme, jak fanoušci přijmou film tentokrát. Je však jasné, že část z nich by především ocenila, kdyby se dvojnásobná maminka objevila spíš v nějakém českém snímku.

Témata: Lucie Vondráčková