Intimní přiznání Agáty Prachařové: Koho měla v posteli?

Veronika Žilková s dcerou Agátou Prachařovou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. srpna 2020 14:50

Agáta Prachařová zaskočila své příznivce až nevídanou otevřeností. Na sociální síti jim totiž prozradila, koho má v posteli. Zavzpomínala si tím na staré časy. Už tušíte?

Agáta Prachařová prozradila fanouškům na sociální síti, koho má právě v posteli. Ne, tentokrát to opravdu nesouvisí s oznámením z minulého týdne, kdy přiznala, že má nového partnera, již třetího od chvíle, co se jí rozpadlo manželství. O čem je tedy řeč?

Dvojnásobná maminka měla náladu bilancovat a na instagramovém profilu pronesla zajímavá slova. „Šťastná… ne vše mi v životě dopadlo, jak jsem chtěla, jak jsem si to jako malá přála. Ale o tom to je… život není, co chceš, ale co vydržíš,“ svěřila se.

To ale nebylo vše. Do celé záležitosti „zatáhla“ i Veroniku Žilkovou. „Dnes spím s mámou v posteli a přijde mi, že mi je zase tak pět… krása… mějte se rádi a žijte každý den tak, jako by byl poslední,“ dodala modelka a moderátorka.

O čem Prachařová psala v úvodu, je zřejmé. Na mysli měla pravděpodobně i manželství s Jakubem Prachařem, které by však dle jejích slov mělo být do konce prázdnin formálně rozvedeno.

Témata: Agáta Hanychová