Veronika Arichteva: Těšila se na to celé těhotenství! Jenže…

Veronika Arichteva s manželem Biserem malují dětský pokoj. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. srpna 2020 12:08

Veronika Arichteva už pomalu vyhlíží termín porodu, do té doby je však potřeba všechno připravit. Na jednu věc se proto těšila celé těhotenství, jenže nakonec při ní asistovala jen částečně.

Veronika Arichteva už je v poměrně pokročilé fázi těhotenství, kdy by měla především odpočívat. Proto fanoušky překvapil příspěvek o přípravách dětského pokoje. „Na to, až budu chystat miminkovskej pokoj, jsem se těšila ještě dřív, než jsem vůbec počůrala ten test,“ spustila na instagramu.

Nastávající maminka následně přiznala, že pokoj bude zpočátku postrádat využití. „Jasně, že malej bude chrápat s náma v ložnici a všechny ty lapače prachu, co začnu zítra vybalovat, využije až pozdějc,“ konstatovala.

„I tak mu to chci zařídit už teď. Ne až ho bude fakt potřebovat. Teď ho fakt potřebuju hlavně já. Myslím, že tyhle pokojíčky si stejně realizujeme kvůli sobě. Budu se sem ten měsíc chodit na něj těšit. A pak sem budu zdrhat!“ přiznala herečka.

V závěru připustila, že se na výmalbě a dalších pracích nepodílela. „A jo, přišla jsem jenom na fotku,“ dodala Arichteva.

Témata: Veronika Arichteva