Hřebejk se pustil do Miloše Zemana: Nic nedělá, žije z následků svých provokací a hnusáren!

Hřebejk, Jan

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. srpna 2020 11:20

Režisér Jan Hřebejk (53) se po čase opět tvrdě pustil do hlavy státu! Vyzval lidi, aby prezidenta Miloše Zemana (75) úplně bojkotovali a ignorovali!

Hřebejk se na své příznivce obrátil s poněkud neobvyklou prosbou. „Moc chci poprosit každého, kdo mě sleduje a za rtw děkuju: Nesledujte, nekomentujte, neretwetujte, nepolemizujte .. s Milošem Zemanem. Ignorujte ho!!“ prosí Čechy režisér.

Moc chci poprosit každého, kdo mě sleduje a za rtw děkuju: Nesledujte, nekomentujte, neretwetujte, nepolemizujte .. s Milošem Zemanem. Ignorujte ho!! Totálně a také šiřte ten bojkot. On nic nedělá, jen žije z následků svých provokací a hnusáren. Nešiřte, ignorujte, blokujte

— Jan Hřebejk (@JanHrebejk) August 14, 2020

Také by si přál, aby se jeho slova dostala mezi širokou veřejnost. „Totálně a také šiřte ten bojkot. On nic nedělá, jen žije z následků svých provokací a hnusáren. Nešiřte, ignorujte, blokujte,“ dodává Hřebejk.

Filmař, který sám v roce 2018 kandidoval v komunálních volbách na radnici v Praze 5 za hnutí STAN, prezidenta Zemana a další politiky kritizuje dlouhodobě.

„Klidně mě proklejte, vy, kteří jste si je - i ze strachu nebo proč - zvolili, ale Miloš Zeman a Andrej Babiš (opřený o reálné komunisty a fašisty z SPD) škodí naší zemi, tedy i vám, nepoměrně více, nežli všichni ti "uprchlíci", "muslimové" a "sudeťáci" světa dohromady. Sorry,“ hlásal už v minulosti režisér.

O Miloši Zemanovi také Hřebejk před nějakou dobou prohlásil, že „má prostě špatnou, mstivou povahu narcisniho pazdráta“.

Témata: Jan Hřebejk Miloš Zeman