Bohuš Matuš s ní čeká dítě! Lucinka prozradila, jaká bude maminka!

Přítelkyně Bohuše Matuše Lucie 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. srpna 2020 11:28

Bohuš Matuš čeká dítě se stále ještě nezletilou Lucinkou, která se na mateřské povinnosti moc těší, i když si miminko musela u rodičů tak trochu vyvzdorovat. Jaká bude maminka?

Bohuš Matuš je vnímán poměrně kontroverzně kvůli vztahu s partnerkou Lucinkou, které stále ještě nebylo 18 let. Přesto už spolu čekají miminko, což oznámili před několika týdny. Byl z toho samozřejmě velký poprask.

Nastávající maminka přiznává, že tomu tak bylo i v její rodině. „Rodiče byli nejprve trochu v šoku, ale sedli jsme si všichni ke stolu a řekli si, že nejdůležitější je, aby bylo miminko zdravé a aby přišlo do rodiny, kde bude milováno,“ svěřila se webu expres.cz.

Lucinku podle jejích slov trápí, jak moc se řeší věkový rozdíl mezi ní a známým zpěvákem. Sama je ale přesvědčená, že – ač nezletilá – je na mateřství připravena. Některé činnosti už měla možnost si vyzkoušet.

„Jediné, co mě mrzí, je, že se řeší tolik ten věk. Už jsem byla na pár kurzech pro těhotné maminky a myslím si, že jsem to zvládala lépe než většina ostatních. Navíc máme miminko v rodině, tak jsem si to všechno trochu vyzkoušela,“ dodala Lucie.

Témata: Bohuš Matuš