Olga Menzelová: Problémy s bydlením! Jak to zvládá její manžel Jiří?

Jiří Menzel s manželkou Olgou 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. srpna 2020 10:08 | Aktualizováno: 17. srpna 2020 18:49

Stěhování je samo o sobě velmi komplikované - natož když se musí stěhovat rodina režiséra Jiřího Menzela (82), který se léčí po vážné nákaze meningokokem. Ani v novém domečku ale Menzelovi nemají klid!

U Menzelů je pořádně rušno. Rodina se nedávno přestěhovala do nového, nebylo to ale tak jednoduché! „Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným,“ posteskla si na facebooku Olga Menzelová (42) s odkazem na známý citát z Vančurova Rozmarného léta, které její manžel Jiří v roce 1967 zfilmoval.

V novém domečku totiž nešlo vše tak úplně podle plánu! „Milí přátelé, zdravím Vás uprostřed léta z vynucené rekonstrukce našeho nedávno koupeného bydlení,“ vzkázala fanouškům Olga. Zároveň ukázala, jak velkou díru mají nejen přímo v domě, ale i před ním.

Než se dá vše do kupy, bude to ještě nějakou tu chvíli trvat. Menzelová ale neztrácí optimismus a věří, že se nakonec vše v dobré obrátí. „I tak nevěšíme hlavu, máváme a přejeme krásné léto!“ dodala Olga Menzelová.

Na jedné fotografii je vidět i režisér Jiří Menzel. Ten se po prodělané vážné nemoci a operaci mozku drží spíše v soukromí. Menzel sice sedí na vozíčku, přesto ale vypadá vzhledem k okolnostem poměrně dobře.

Na fanoušky Jiří Menzel mává rukou. Na sobě má modré kraťasy a tričko s knoflíky, na očích má sluneční brýle.

Témata: Olga Menzelová Jiří Menzel