Ladislav Frej truchlí: Zemřela jeho partnerka Gábina (†56)!

Ladislav Frej s partnerkou Gábinou 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. srpna 2020 9:29 | Aktualizováno: 17. srpna 2020 22:10

Zákeřná rakovina připravila Ladislava Freje již podruhé o životní partnerku. S výrazně mladší Gábinou přitom herec chystal veselku, nakonec ho čekají smutné povinnosti.

Ladislav Frej truchlí. Podle informací webu blesk.cz zemřela jeho partnerka Gábina (†56). Server uvádí, že v noci ze soboty na neděli měla prohrát svůj boj s rakovinou slinivky. Loni přitom podstoupila několikahodinovou operaci a zprvu vše vypadalo nadějně.

Zhruba před 14 dny ale přišlo špatné znamení. Jak vás stars24.cz informoval, pár musel odložit plánovanou svatbu, ačkoliv již měl pevně stanovené datum. Důvodem byly právě zdravotní potíže nevěsty.

Pražští záchranáři pro web potvrdili úmrtí šestapadesátileté ženy, které už podle svých slov po příjezdu na místu nemohli nijak pomoci. Pro známého herce jde už o druhou osudovou ránu.

Zdravotní záležitosti hrají v osobním životě Ladislava Freje zcela zásadní roli. Rakovina ho totiž v roce 2007 po několikaletém boji připravila o manželku a matku jeho dvou dětí Věru Galatíkovou.

Témata: Ladislav Frej