Jiří Krampol rezignovaně: Chce o sebe nechat pečovat!

Jiří Krampol, herec a moderátor 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. srpna 2020 8:50 | Aktualizováno: 18. srpna 2020 21:01

Jiří Krampol to po náhlé smrti manželky nemá jednoduché. Není proto divu, že už na posledním rozloučení avizoval, že má v plánu zmizet z Prahy. Kam si to oblíbený herec namířil?

Jsou to již dva týdny, co Jiří Krampol přišel o milovanou manželku Hanku (†59), která se sice dlouhodobě potýkala se závažnými problémy, její smrt přesto všechny překvapila. Na den přesně před týdnem se s ní pozůstalí naposledy rozloučili.

Nejvíce pochopitelně její odchod zasáhl samotného vdovce, který se letos rozhodl vynechat tradiční tenisový turnaj. V posledních letech už na něm sice nehrál, vždy se alespoň dorazil podívat. Letos plány přehodnotil.

„Odjíždím na prodloužený víkend do lázní,“ svěřil se známý herec dle webu ahaonline.cz již na posledním rozloučení se svou ženou. „Chci úplně vypnout a nechat o sebe pečovat,“ vysvětlil Krampol.

Hanička byla jeho čtvrtou manželkou, své „ano“ si řekli v únoru 1993. Strávili společně tedy více než 27 let. Dá se tedy očekávat, že se populární bavič bude ze smutné události ještě dlouho vzpamatovávat.

Témata: Jiří Krampol