Dominika Gottová pod palbou: Není toho už trochu moc?

Karel Gott s dcerami 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. srpna 2020 21:28

Dominika Gottová se ocitá pod permanentní palbou fotografů a zvědavých lidí. Údajně to na ni dopadá negativně. Nezachází to už příliš daleko?

Nejstarší dcera Karla Gotta Dominika se už několik měsíců potýká se zástupem paparazziů a zvědavých pohledů z řad veřejnosti. Údajně už má dokonce strach vycházet z domu.

Tvrdí to zdroj magazínu Sedmička. "Sotva vyšla před dům, čekala tam na ni dvě černá auta s tmavými skly a celou cestu až do Šanova ji sledovala. Byli to paparazzi fotografové z nějakého bulváru," uvedl.

Podle zdroje je s nervy úplně v háji, a není divu. Zatímco její otec byl na pozornost novinářů zvyklý, ona není. Dlouhou dobu v Česku ani nebydlela a navíc není zvyklá na fotografy, kteří by jí viseli na každém kroku.

A nejen na fotografy. Ona je strašně vystrašená. Žije pod permanentním dohledem bulváru, je v neustálém stresu. Jen si vezměte, že cizí lidé se na ni chodí dívat do její práce, protože si ji chtějí prohlédnout nebo tajně vyfotit, a když jde domů, zpravidla ji pronásleduje auto s černými skly," uvedl zdroj.

Magazín Sedmička tvrdí, že Gottová je "v podobném stavu, v jakém kdysi bývala Iveta Bartošová." Doufejme, že ji nepotká i stejný osud. Možná by bylo na čase dopřát Dominice trochu více soukromí!

Témata: Dominika Gottová