František Janeček se naštval na Mátlovou i Soukupa: Nestojím ani za SMS!

František Janeček

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. srpna 2020 14:07

František Janeček se nedávno stal jedním z vrcholů milostného trojúhelníku, v němž figuruje matka jeho dcery Tereza Mátlová. Pěvkyně mu teď pořádně hnula žlučí, když se řešil pohřeb jejího tatínka Lubomíra.

Jak vás stars24.cz na základě příspěvku jedné z jeho dcer informoval, zemřel uznávaný sbormistr a dirigent Lubomír Mátl (†79). S jeho dcerou Terezou má dceru známý hudební producent František Janeček, který dění posledních dní ostře okomentoval.

Nedostal totiž pozvánku na smuteční obřad. „Nestál jsem jí ani za to, aby mi napsala SMS. Nevěděl jsem ani, že Lubomír zemřel, ani že se koná pohřeb. Dozvěděl jsem se to až z novin. Nemohl jsem poslat ani věnec,“ stěžoval si dle webu ahaonline.cz.

Hudebník navíc tvrdí, že se o zdravotní stav Terezina otce dlouhodobě zajímal a snažil se pomáhat. „Když byl Luboš nemocný, tak jsem se angažoval v nemocnicích, abych mu vyjednal péči, obvolával známé primáře,“ svěřil se.

„Teď jsem se dozvěděl, že Tereza v rodině přiznala zásluhy Soukupovi. Staral jsem se o Terezu a její rodinu dvanáct let, ale na pohřeb raději přivedla de facto cizího chlapa, který dělá tatínka mé dcery,“ dodal Janeček.

Témata: František Janeček Tereza Mátlová Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)