Hana Krampolová: Prokletí její rodiny ODHALENO?

Hana Krampolová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. srpna 2020 11:26 | Aktualizováno: 14. srpna 2020 20:35

Hana Krampolová se dlouho potýkala se závažnými problémy, už to ale začínalo vypadat, že se z nich vyhrabe. V tu chvíli přišla osudová rána, manželka známého herce náhle zemřela. Může za to rodinné prokletí?

V pondělí se vdovec Jiří Krampol, další pozůstalí a přátelé rozloučili s Hanou Krampolovou (†59), která náhle zemřela minulý týden v pondělí večer. Povolaní lidé dokonce už rozhodli i o místě posledního odpočinku.

Původně se spekulovalo o Moravě, kde leží řada jejích příbuzných. Nakonec ale volba padla na pražské Olšanské hřbitovy, kde Hanka spočine po boku svých rodičů Marie a Václava.

V souvislosti s tím poukázal web blesk.cz na mrazivou náhodu týkající se data úmrtí všech tří. Tatínek Václav zemřel 3. dubna 2002, maminka Marie 3. května 2012, Hanka pak 3. srpna 2020. Zdá se, že trojka je osudovým číslem jejich rodiny.

Krampolův manažer Miloš Schmiedberger, který pořádal pondělní rozloučení, dodal, že dál už je celá záležitost věcí rodiny. „Ukládání do hrobu se zúčastní pouze pár lidí z rodiny, potřebují klid,“ řekl serveru.

Témata: Hana Krampolová