Helena Vondráčková na dovolené: To je ale úlovek!

Helena Vondráčková a její manžel 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. srpna 2020 16:51 | Aktualizováno: 14. srpna 2020 16:33

Zpěvačka Helena Vondráčková (73) si léto užívá plnými doušky! S manželem Martinem Michalem vyrazila na oblíbené místo, kde tráví dovolenou každý rok! Dokonce se pochlubila svým luxusním úlovkem!

Odjet v této době na dovolenou do zahraničí je v této době poněkud komplikované. Kvůli kovidové nákaze se pravidla neustále mění, své o tom ví třeba ti, kteří tento týden odjížděli do Řecka. Atény totiž zavedly před pár dny povinnost pro české cestovatele prokazovat se při vstupu do země negativním testem na koronavirus.

Problémy jsou i se Slovinskem. To Česko zařadilo mezi středně rizikové státy z hlediska rizika nákazy. Po vstupu do země je pro Čechy až na výjimky povinná dvoutýdenní karanténa. Pokud zemí jen projíždějí, omezení se na ně nevztahuje, musí ale zemi opustit do 12 hodin. Lidé, kteří si ve Slovinsku rezervovali ubytování do čtvrtka 6. srpna, nemusí do karantény, pokud předloží negativní test na koronavirus.

Podobné problémy rozhodně řešit nemusí zpěvačka Helena Vondráčková s manželem Martinem Michalem. Ti už roky tráví léta na svém luxusním hausbótu. „Všechny vás zdravím z hausbótu, kde si s Martinem a pejskem užíváme léto plnými doušky. Je nám sice vedro, ale máme se báječně,“ vzkázala fanouškům zpěvačka prostřednictvím sociálních sítí.

Na hausbótu se Vondráčková věnuje například rybaření. Na kontě už má letos i pořádný úlovek! „Můj první letošní 80 cm úlovek!“ pochlubila se zpěvačka fotkou veliké štiky.

Témata: Helena Vondráčková dovolená martin michal