Monika Bagárová promluvila: Tvrdý boj s úřady kvůli dceři!

Monika Bagárová 19

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. srpna 2020 10:54 | Aktualizováno: 16. srpna 2020 18:00

Už to budou tři měsíce, co se zpěvačce Monice Bagárové (26) a jejímu partnerovi Makhmudu Muradovi narodila dcerka Rumia. Šťastná maminka se svěřila, že je její princezna hodná a klidná, přesto se ale její narozené neobešlo bez problémů!

Monika Bagárová se i na mateřské poctivě věnuje svým fanouškům. Na Instagramu jim odpovídá například na dotazy o její malé dcerce Rumii. Zpěvačka například prozradila, že pokud není její holčička v postýlce, tráví čas v náručí nebo v houpátku, které si opravdu oblíbila.

„Kolikrát za noc se Ruminka budí?“ ptá se další zvědavec. „Většinou spí moc hezky a vzbudí se 2x na kojení. Ale někdy se stane, že je to horší a v pět ráno se na mě dívá a směje se, že už nechce spinkat, tak si povídáme třeba do sedmi,“ směje se v Instastories šťastná maminka.

Kromě dotazů třeba na kočárek fanoušky zajímá i to, jak to má s rodinou. A jestli nevadí jejímu příteli Makhmudovi, že jsou i nich v jednom kuse Moničini příbuzní. Monika ale podle svých slov nechápe, proč by to mělo vadit. „Vždyť rodina je nejvíc, společně si užíváme miminko, pomáháme si a máme krásné vztahy. Je to základ,“ vysvětluje zpěvačka s tím, že jejímu partnerovi přítomnost její rodiny nevadí. „Je rád, že jsou s námi hlavně teď, když má přípravu a maká na další zápas,“ vysvětluje Bagárová.

Monika se také svěřila, že její dcerka moc nepláče a že opravdu hodná, takže i v noci se ona i Makhmud Muradov vyspí. Podle fotek je také vidět, že Malá Rumie neholduje dudlíkům. Zpěvačka sice přiznává, že jí ho zkoušeli dát, holčička ho prý ale vůbec nechce. Mnohem raději má Malá Rumie maminčino prso. Monika je prý odhodlaná kojit, dokud to bude možné. „Někdy mám pocit, že jenom kojím,“ směje se zpěvačka.

Holčička dostala jméno po své babičce - Makhmudově mamince. Znamená to nádherná, šikovná, pohostinná a také nedočkavá. Stačilo ale málo a Rumia se mohla jmenovat úplně jinak! Rodiče totiž museli řešit problémy s úřady a za její jméno bojovali zuby nehty! „Byl potřeba znalecký posudek a jméno vyhledat. Nebylo to easy, ale podařilo se,“ vysvětluje zpěvačka.

Témata: Monika Bagárová Makhmud Muradov