Josef Laufer: ZÁKAZ návštěv platí dál! Důvod je zřejmý!

Josef Laufer (autor: Andrea Vernerová) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. srpna 2020 9:23

Josef Laufer je i nadále v péči lékařů, kde tento týden strávil také své narozeniny. Jeho přátelé mají o jeho stavu informace pouze zprostředkovaně. Kromě dcery za ním totiž nikdo nesmí. Důvod je naprosto zřejmý.

Josef Laufer se už několik měsíců potýká s vážnými zdravotními problémy a leží na nemocničním lůžku. Na něm také v tomto týdnu, konkrétně v úterý, oslavil 81. narozeniny. Zástup gratulantů u dveří jeho pokoje byste však rozhodně nezahlédli.

K legendárnímu zpěvákovi smí v podstatě jen jeho dcera Ester, která si s ním udělala skromnou soukromou oslavu jen ve dvou. Kdokoliv jiný, klidně i někdo z jeho dlouholetých přátel, má zatím vstup zakázán.

„Návštěvy žádné nebudou, ale já za ním chodím,“ řekla Lauferová webu extra.cz před návštěvou v den narozenin s tím, že vyřídí všechny pozdravy a přání brzkého uzdravení, které do úterý obdržela.

Opatrnost je v tomto případě opravdu na místě, zvlášť když si uvědomíme, co se momentálně ve světě i v Česku děje. Lidstvo se potýká s epidemií koronaviru, jehož nápor by oslabený organismus nemusel vydržet.

Témata: Josef Laufer