Hana Mašlíková: Slova o osudovém muži uprostřed manželské krize!

Hana Reinders Mašlíková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. srpna 2020 15:32

Hana Mašlíková si s manželem Andrém právě prochází menší krizí, kterou zapříčinila jeho návštěva na zapovězeném místě. Modelka ale přesto promluvila o osudovém muži. Koho měla na mysli?

Hana Mašlíková se pořádně naštvala na svého manžela Andrého kvůli tomu, že navštívil pánský klub. Ona to totiž považuje v případě ženatého či zadaného muže za projev absolutní neúcty vůči ženě.

Trenér zápasníků v kleci měl tedy doma co vysvětlovat. Podle jeho slov se nic strašného nestalo, pouze se prý stavil za kamarádem v jeho klubu, dal si kávu a společně prohodili pár slov. Proto nepochopil, jaký poprask kolem toho je.

U modelky s tímto vysvětlením ale evidentně nepochopil. Na sociální síti se sice rozepsala o osudovém muži, na mysli ale měla někoho úplně jiného. „Mému osudovému muži života jsou už 3 roky,“ napsala.

Řeč byla o jejich synovi, který měl narozeniny. „Ať se v našich životech děje cokoliv, do čeho ostatní nevidí, neznají důvody našich rozhodnutí, ale přesto hodnotí, jsou tady tyto naše největší životní lásky, které v nás vše zahojí,“ dodala Mašlíková.

Témata: Hana Reinders Mašlíková