Těhotná Markéta Konvičková: Fanoušky vyděsil její náročný program!

Markéta Konvičková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. srpna 2020 14:10

Markéta Konvičková je v pokročilém stádiu těhotenství, rozhodně ji to ale nijak nelimituje. Její náročný program nejspíš některé fanoušky vyděsil. Kde tráví sympatická zpěvačka v posledních dnech spoustu času?

Markéta Konvičková je sice v posledním trimestru těhotenství, ale nijak zvlášť se tedy nešetří. Během léta se dokonce hned dvakrát vydala k Jadranu, strach z cestování v době koronaviru tedy rozhodně nemá.

Možná ale i její fanoušky v jednom z posledních příspěvků na instagramovém profilu udeřilo do očí, kolik času tráví nastávající maminka poměrně nekomfortním způsobem v automobilu. Skoro se až člověk diví, že je v těhotenství ochotná něco takového absolvovat.

„Tak my už jsme se vrátili z Chorvatska, jízda 12 hodin, stání na hranicích přes 2 hodiny, v obou směrech, klasika, sezona jede. Nechtěli nic speciálního pouze doklad totožnosti, jinak cesty v pořádku,“ informovala zpěvačka příznivce.

To už věděla, že v autě bude brzy sedět znovu. „Dnes budu pro změnu 6 hodin v autě, jedeme s kapelou na koncert do Bystřice pod Pernštejnem,“ dodala Konvičková.

Témata: Markéta Konvičková