Gabriela Koukalová nebyla nadšená? Manžel se vyjádřil ke spekulacím!

Gabriela Koukalová s manželem Petrem 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. srpna 2020 10:05 | Aktualizováno: 13. srpna 2020 14:21

Gabrielu Koukalovou dlouho nikdo neviděl po boku manžela Petra, není proto divu, že se vyrojily nejrůznější spekulace. Někdejší úspěšný badmintonista nyní konečně promluvil o osobním životě.

Před časem se spekulovalo, že sportovní manželství pohledné Gabriely Koukalové s někdejším badmintonistou Petrem Koukalem prochází menší krizí. Teď se po delší době naskytla šance se na to jednoho z nich zeptat.

„Omlouvám se, náš soukromý život není věc veřejná,“ řekl Koukal v rozhovoru pro web sport.cz s tím, že nemá v úmyslu svou ženu „zatahovat do badmintonového dění či jeho propagace“, protože ona má dost svých aktivit.

Proč vlastně taková slova vůbec pronášel? Koukal se nedávno stal šéfem badmintonového svazu a nyní se snaží tento sport, v němž sám Českou republiku reprezentoval na olympijských hrách, pozvednout.

Přiznal však, že Gabriela jeho nadšení nesdílela. „Úplně nadšená nebyla, z vlastní zkušenosti zná velmi dobře prostředí sportovní politiky, ví, co taková práce obnáší a že to není vděčná pozice,“ dodal.

Témata: Gabriela Soukalová