Teror, nátlak, peníze. Co se děje v rodině Jiřího Pomeje?

Andrea Pomeje se svým mužem Jirkou

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. února 2018 15:48

Jiří Pomeje nemá ani po úspěšném vyléčení z rakoviny hrtanu a operaci hlasivek na růžích ustláno. Jeho žena Andrea měla co dělat, aby uživila rodinu ve chvíli, kdy byl Jiří hospitalizován, a situace není ani po jeho propuštění o moc lepší.

Andrea prakticky nemá do konce měsíce žádné pracovní povinnosti. "Měla jsem hrát v Bangkoku a na Koh Samui, ale musela jsem to zrušit, takže se mi udělalo do konce měsíce pracovní okno,“ řekla serveru Expres.cz, který spekuluje o tom, že v domácnosti bude tento měsíc zřejmě nedostatek financí.

Podle ní by totiž Jiří kvůli jejímu odletu do Thajska udělal dusno a chtěl by odjet s ní. "Určitě by vyvíjel nátlak, aby mohl jet se mnou,“ řekla Andrea. Ta ho s sebou ale brát nechce, bojí se totiž, že by mu dlouhá cesta neprospěla.

Jelikož se s ním nehodlá dohadovat a nechce jeho zdraví nijak ohrozit, rozhodla se, že raději nikam nepojede a akci přeloží. "Oni mi vyjdou vstříc, takže termíny přeložíme, až bude Jirkovi lépe," dodala.

Jiří Pomeje si svou ženu hlídá a nechce ji nikam pustit samotnou. A to ani v době, kdy bojoval s rakovinou "Já jsem si nikdy nepřála, aby se mnou jezdil. Byl to jen jeho hec, aby mě měl pod kontrolou,“ uvedla jeho žena.

Podle serveru jí není moc příjemné, jak si ji Jiří hlídá. "Byli tam se mnou rodiče a on stejně jel, i když mu bylo zle,“ dodala pro Expres.cz. 

Témata: Jiří Pomeje Andrea Pomeje