Vendula Pizingerová: Dojemná fotka s miminkem!

Vendula Pizingerová 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. srpna 2020 17:45

Vendula Pizingerová, prezidentka nadačního fondu Kapka naděje, se připravuje na příchod miminka. Termín porodu má sice až na začátku října, už teď ale na sociálních sítích zveřejnila fotku s miminkem!

Zakladatelka Nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová se už za pár týdnů stane dvojnásobnou maminkou. Se svým manželem Josefem se již pečlivě připravují. A i když je Vendule Pizingerové už 48 let, těhotenství jí velmi sluší!

To ostatně dokazují i nové snímky, které nastávající maminka zveřejnila na Instagramu! Na jedné z nich je v objetí se svým mužem. A i když už má poměrně velké bříško, což je v tomhle počasí obzvlášť nepohodlné, oba vypadají velmi spokojeně!

„Když si někoho vezmeš, uzavřeš vlastně takovou dohodu, že ten člověk patři k tobě,“ směje se Vendula nad společným snímkem se svým třetím manželem. Tím prvním byl tragicky zesnulý skladatel Karel Svoboda. Podruhé řekla „ano“ podnikateli Patriku Aušovi. Tohle manželství ale vydrželo jen tři roky.

Ani přes pokročilé těhotenství se Vendula Pizingerová nevzdává svých pracovních aktivit! Na Instagramu zveřejnila snímek z Nemocnice Na Bulovce, kam přinesla dárky od své nadace. Při té příležitosti se vyfotila s nemocnou holčičkou Alicí, která se na Bulovce léčí.

Tato fotografie mnohým jejím fanouškům vehnala slzy do očí. „Ten pohled mi srdce trhá,“ přiznala jedna z diskutujících. „Taková malinká a už nemocná, hodně zdraví, ať se daří,“ přidala se další. „Milá Vendulko, ještě chvilku a budete chovat svoje miminko. Držím vám pěsti a děkuji za ty děti a rodiče, kterým pomáháte,“ popřála Vendule jedna z fanynek.

Témata: Vendula Pizingerová