Kateřina Brožová se sluní u moře: Tají nám přítele?

Kateřina Brožová na Korsice. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. srpna 2020 14:10

Kateřina Brožová si k moři vyrazila i v letošní letní turistické sezóně, která je hodně ovlivněná epidemií koronaviru. Některým lidem ale neuniklo, že není jasné, kdo ji fotí. Tají nám snad herečka nový vztah?

Kateřina Brožová se běžně vydávala na dovolenou k moři, o kterou se nenechala připravit ani letos. Navzdory tomu, že na jaře to s cestováním do zahraničí vypadalo všelijak. Jak tráví sympatická blondýnka letošní léto?

Ještě před několika týdny se fanouškům na sociálních sítích hlásila z Česka, konkrétně z vodní nádrže Orlík. Její kalné vody už ale vyměnila za průzračně čisté moře na ostrově Korsika, odkud příznivce zásobuje žhavými fotkami v těchto dnech.

Jak ale upozornil server expres.cz, není vůbec jasné, kdo stojí za kamerou a snímky pořizuje. Předpokládá se však, že sama na francouzský ostrov ve Středozemním moři nevyrazila, že jí někdo dělá doprovod.

Známá herečka a zpěvačka je už delší dobu nezadaná. Naposledy se v médiích probíral její vztah s miliardářem a mediálním magnátem Jaromírem Soukupem.

Témata: Kateřina Brožová