Lucie Vondráčková: Romantická večeře v restauraci?!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. srpna 2020 12:05 | Aktualizováno: 11. srpna 2020 22:22

Lucie Vondráčková je od rozchodu a následného rozvodu s bývalým manželem nezadaná a tvrdí, že si ani nikoho nehledá. Teď ale rozhodila sítě přímo mezi svými fanoušky. Půjde se na večeři do restaurace.

Lucie Vondráčková nedávno zveřejnila nový videoklip, což fanoušci pochopitelně ocenili. Ještě víc však mnohé z nich potěšila možnost jít se známou herečkou a zpěvačkou na večeři. Nabídla jim to přitom ona sama.

O tuto příležitost se totiž soutěží. „Když jsme vyhlašovali soutěž ke klipu Růže o večeři s námi, tak jsme říkali, že potom vyhlásíme výsledek, až bude 200 tisíc zhlédnutí,“ prozradila dvojnásobná maminka na facebooku.

„Jenže vy jste to zhlédli tak strašně rychle, že jsme se ani nestihli sejít. Já jsem bůhvíkde, takže to musíme trochu posunout, protože těch odpovědí od vás přichází neustále velké množství. Vyhlásíme to, až bude 250 tisíc, což je za chviličku, takže nebojte,“ oznámila.

Vítěz soutěže se může těšit na jedinečný zážitek, který Vondráčková slibuje. „Vybrali jsme krásnou restauraci a těšíme se na vás,“ dodala.

Témata: Lucie Vondráčková